Egyéni ÖnMunka KonzultációEGYÉNI KONZULTÁCIÓS CSOMAG - Figyelmesen olvasd végig, köszönöm!

Kedves Egyéni Érdeklődő! Határozatlan ideig most nem vállalok Egyéni csomagot, leghamarabb ősszel leszek ez ügyben elérhető, de még az is kérdéses. Élőben még találkozhatunk a július 16-18-i ÖnMunka Alapcsomagon, ami minicsoportos, családias-bizalmas, rengeteg egyéni figyelemmel bíró. Plusz még 1 egyéni konzultáció is a része a csoportos tréning után. Infókat itt találsz róla.

Az önmagammal való viszony minősége a legfontosabb ’valami’, amire a hosszú évek óta tartó ön-utazásom leegyszerűsödött. Minden pillanatom megélése, minden kapcsolatom minősége ezen múlik. Azon, hogy milyen mélységben és tudatosságban vagyok képes KAPCSOLÓDNI ÖNMAGAMHOZ: az érzéseimhez, gondolataimhoz, működéseimhez, minden megnyilvánulásomhoz. Hogy hogyan bánok önmagammal. Minden mély VÁLTOZÁS csakis ebből tud kibontakozni. Nem kívül, hanem először BELÜL. Tapasztalatom szerint a legtöbben ezt nem is értik, de ez a normális, hisz senki nem tanította meg nekünk. Ők sem tudták. Végtelenül hálás vagyok az Életnek, hogy számomra kinyitotta az ÖN-KAPCSOLÓDÁS lehetőségét. Ebben a minőségben együtt lenni magammal és másokkal, szavakkal nehezen megfogható. Az angol nyelvben terjed az a kifejezés, hogy ’hold space’, ’tartani a teret’ valaki számára. Tartani a szeretet mindent átható terét először önmagam számára, ebből fakadóan pedig képesnek lenni ugyanezt megtenni más Drága Emberekkel.

Egy kedves kliensem így tapasztalta:
„Szia Andi! Megpróbálom összefoglalni a 4 alkalmas egyéni csomagom tapasztalatait. Évek óta olvasom az írásaid és mindig tudtam, hogy egyszer nagyon szeretnék majd elmenni hozzád. Részben azért, mert a „könnyű, gondtalan, remény-árusító, pillanatok alatti probléma megoldást” ígérő, jelenleg divatos spiri szlogenektől mindig mentesek az írásaid, és ez a látásmód sokkal közelebb állt ahhoz a valósághoz, amit magamban éltem és amit magam körül látok. Nálad láttam annak esélyét, hogy azok az elvont fogalmak, amiket gyakran használ manapság az ezo világ, egy valódi belső tudássá érnek majd a közös munka során, és választ kapok arra a kérdésre is,hogy „jó-jó, értem,hogy mit kell csinálni, de HOGYAN?”. Hogy szeressem önmagam, hogy engedjem el, hogy...

Mindig úgy éreztem, hogy Te valóban reálisan látod az emberi lét témáit, problémáit, és azt is látod, hogy ebből milyen úton lehet kijönni. Érezhető volt a Tudás és a hatalmas tapasztalat minden szavad mögött.

Miután személyesen is találkoztunk és elkezdtünk dolgozni, azt kell mondjam, minden várakozásomat, melyek eleve nagyon pozitívak voltak, felülmúlta a valóság. Éveket töltöttem már el olyan módszerekkel, melyek hitrendszerekkel foglalkoztak, magam is elvégeztem rengeteg ilyen tanfolyamot, éveket meditáltam, rengeteg oldáson vettem részt.  Ezek minden bizonnyal szükséges előfeltételei voltak annak,hogy eljussak oda, hogy kapcsolatba lépjek a testemmel és az érzéseimmel is az elmém mellett -- és azt kell mondjam, nekem ez maga a csoda.

Most először a valóságban találkoztam a belső gyermekemmel. Eddig ez egy elvont fogalom volt számomra, tudtam, hogy van, de azt se tudtam hol keressem. Most érezhető valósággá vált a vele való kapcsolat, és ezt teljes mértékben Neked köszönhetem. Hihetetlen nagy megértés volt az is, amikor megkérdeztem Tőled, hogy „de Andi, mit jelent az az Önmagunkkal kapcsolódás - ki az az Önmagunk,hol van?” És a válasz az volt: "ezt nem kell túlmisztifikálni, ez pontosan azt jelenti, amit most csinálunk, hogy kapcsolatba lépsz az érzéseiddel, a mögöttük rejlő gondolatokkal" - és ez a mondat maga volt a megvilágosodás számomra, most már tudom, hogy a „Szeresd Önmagad” és társai jellegű mondatok mire is vonatkoznak. Szerintem a legtöbb ember nem is érti, hogy kit kell szeretnie, amikor ezt a mondatot hallja.

Hasonló példákat tudnék még sorolni, de talán ez is mutatja, hogy a legnagyobb érték számomra a valódi kapcsolódás önmagamhoz gyakorlati útjának megtalálása. Ez egy nagyon új tapasztalás nekem, és expressz vonat tempóban érzem a gyógyulást.

A Te szereped ebben hatalmas, az a biztonságos, támogató, szeretetteli közeg, amit tapasztalok, a folyamatos jelenlét a konzultációk között is elérhető vagy mindig és érdemi támogatást nyújtasz emailen, ha épp elakadok vagy dilemmám van, és nem utolsó sorban a teljesen egyértelmű mély és alapos tudás, mellyel vezetsz az úton, mindig ráérezve, hogy mit kell  kérdezni, mivel kell foglalkozni.
Mindig szerencsésnek éreztem magam, hogy olyan segítőkkel járhattam az utam, akik tényleg az adott pillanatban rengeteget tudtak hozzátenni az  életemhez, de perpillanat Te vagy a csúcs, és ez még így is marad egy ideig biztos. 😊

Figyelmedbe ajánlom az Integrált ÖnMunka Alapcsomagot, melybe a csoportos tréning mellé - ahol már eleve kapsz egy egyéni konzultáció minőségű "menetet" is - 1 egyéni konzultációt is beépítettem, ami így nagyon hatékony. Egyéni konzultáció esetén - Alapcsomag nélkül - csak minimum 4 alkalmas sorozatban vállalom a Veled való munkát. Ennek okairól lentebb olvashatsz bővebben. A konzultációk elsősorban skype-on zajlanak, ez nemzetközileg is teljesen bevált mód. Élő konzultációs lehetőséged is van korlátozottan, részleteket lentebb találsz.


Mostanra az önvizsgálati folyamatok integrálódtak - és némely pontokon megkérdőjeleződtek - bennem, illetve más elemek is belekerültek a munkámba. Személyre szabottan, nem pedig módszerspecifikusan dolgozom. Onnan indulunk, ahol vagy, és annyit és oda megyünk, ahová megengedődik számodra.

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Elsőként is, szeretnélek megkérni arra, hogy alaposan olvasd át ezt a Mérgező szégyenről szóló írást (Belső Gyermek gyógyítása témakörében) a Munka Átfogó Ismertetőt, és nézd meg ezt a Bevezető előadástScott Kiloby Élő Önvizsgálataihoz hallgasd meg az Élő Önvizsgálatok Bevezető audió előadást. Ezzel nem csak betekintést nyersz abba, hogy milyen alapokra fogunk építeni, hanem időt is spórolsz magadnak: hamarabb tudjuk elkezdeni az érdemi ÖnMunkát a te problémáidon. Kérlek, ne aggódj, ha első olvasásra valamit nem értesz, mindent tisztázni fogunk személyesen. Emellett, ha belevágsz az Egyéni Csomagba, akkor már az első konzultációd előtt bőséges Előkészítő anyagokat és gyakorlatokat fogsz kapni.

Érdemes a blogon szereplő bejegyzéseket is folyamatosan olvasni, sok kérdésedre választ kaphatsz belőlük a folyamatod során. (2015-től visszamenőleg 2013-ig itt találsz egy bejegyzés gyűjteményt: Összes blogbejegyzés listája.)

Titoktartás: Ami köztünk elhangzik, az csak kettőnkre tartozik. Előfordul, hogy pl. egy pár tagjaival külön dolgozom, ilyenkor nem kell attól tartanod, hogy kitudódnak a titkaid. A saját magadhoz való őszinteség az ÖnMunka legalapvetőbb feltétele; meg fogod látni, mennyire nehéz ez néha, milyen cselesen rejtegetjük még saját magunk elől is a gondolatainkat és érzéseinket. Ezért is vélem fontosnak, hogy a titoktartás szem előtt tartásával dolgozzunk.

Fontos tudnod, hogy az ÖnMunka egy folyamat: egyre mélyebb szinteken fogsz rálátni magadra. Épp ezért egyszeri „kezelés” nem elegendő; ez nem egy csodamódszer, amelytől 2 óra alatt minden gyökeresen megváltozik az életedben. (Mellesleg ilyen módszer nem is létezik, nyilván.) Gondolj csak bele, mennyi programot, kondicionálást, történetet hittél el eddig, így némi időbe beletelik, hogy megismerkedj velük és megvizsgáld őket. Olyan értelemben azonban mindenképpen csodálatos, hogy olyan eszközöket tanulsz, melyek segítségével megtanulsz találkozni önmagaddal, kapcsolódni önmagadhoz - s ez által azt, mihez is kezdj konkrét problémáiddal. Ez után pedig önállóan is folytathatod az önfeltárás és önfeldolgozás csodás folyamatát. Sok évnyi tapasztalatom azt mutatja, hogy azok, akik nem vesznek részt csoportos tanfolyamon, minimálisan 4 alkalom alatt tudnak annyira elmélyülni az ÖnMunka gyakorlatában, hogy egyedül is képesek lehessenek dolgozni, ezért nincs lehetőség egyetlen konzultáción részt venni. (Természetesen az Alapcsomagot végzettek egy-egy konzultáción is részt vehetnek.) A konzultációs folyamat közben már jogosult leszel egy zárt fórumon való tagságra, ahol gyakorlott ÖnMunkások és segítők is jelen vannak.

Konzultációk gyakorisága: Egyéni megbeszélés tárgya. Azt azonban tudnod kell, hogy az ÖnMunka (is) csak akkor hoz eredményt, ha az alapokat megtanulod, gyakorlod, és aztán rendszeresen végzed. Ahogy egyre gyakorlottabb leszel, készségszinten épül be az életedbe.

Fontos: ne tanácsadásra számíts. Nem fogom Neked megmondani, hogy mit tegyél, vagy mit ne tegyél. Ilyesmi nem is lehetséges. Épp a kritikus helyzettel, személlyel kapcsolatos stresszes gondolataidat és érzéseidet fogjuk megvizsgálni, melynek eredményeképpen Te magad fogod kristálytisztán látni, hogy mi a következő lépés az életedben. Kívánom, hogy merd megengedni magadnak ezt a folyamatot, mert egyszerűen hihetetlen, hogy mennyivel egyszerűbbé, tisztábbá, őszintébbé, és tudatosabbá válik általa az egész életed.

Támogató, nyitott, elfogadó, ítélkezésmentes légkörre számíthatsz.


Az Egyéni csomag megkezdése előtt már Előkészítő gyakorlatokat fogsz kapni. Illetve a Csomagba beletettem - jelképes áron - másfél napnyi tréning audio felvételét is (értéke 20.000 Ft), mely nagy segítségedre lesz a folyamatodban. Az Egyéni csomagod elvégzése után az ÖnMunka Haladó Tematikus Tréningeken is részt tudsz már venni, ha csoportosan is dolgoznál. (Alapárak: 1x90 perces skype-os ülés: 11.000 Ft, 1X90 perces élő ülés: 12.000 Ft, 1X120 perces élő ülés: 15.000 Ft + ezekre jön rá az oktatóanyag ára.)

Csomagok és díjazás - Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot.
FONTOS! Nem magyar bankszámláról történő utaláskor 6 euró extra (a bankom tranzakciós díja) adódik hozzá az összeghez.

 • 4 alkalmas SKYPE csomag - 4 X 90 perc skype konzultáció + Előkészítő Gyakorlatok + Másfél napnyi tréning audio felvétele: 49.900Ft (alanyi áfa mentes)

 • 4 alkalmas ÉLŐ + SKYPE csomag - 1. alkalom 90 perc élő, 2-3-4. alkalom 90 perc skype + Előkészítő Gyakorlatok + Másfél napnyi tréning audio felvétele: 50.900Ft (alanyi áfa mentes)

 • 4 alkalmas ÉLŐ csomag ALAP - 4 X 90 perc élő konzultáció (Zuglóban) + Előkészítő Gyakorlatok + Másfél napnyi tréning audio felvétele: 54.900Ft (alanyi áfa mentes).

 • 4 alkalmas ÉLŐ csomag ERŐS - 4 X 120 perc élő konzultáció (Zuglóban) + Előkészítő Gyakorlatok + Másfél napnyi tréning audio felvétele: 64.900Ft (alanyi áfa mentes).

Időpont egyeztetés: 
email: andi.oravecz@gmail.com
Oravecz Andrea 30-343-7453 (ha nem veszem fel, kérlek, próbáld újra)

Ezen kívül figyelmedbe ajánlom a csoportos programokat is. Részletek az Aktuális ÖnMunka Tanfolyamok aloldalon.

2 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés