Byron Katie Összes Magyar Videók

"Minden és mindenki azt a célt szolgálja, hogy véget vessen a szenvedéseidnek." (Byron Katie)

Kedves ÖnMunka Blog Olvasók!

A kincsamivan honlap megszűnt, ezért itt gyűjtöttem össze az összes eddig feliratozott Byron Katie videót. Azokhoz, amelyeket én feliratoztam, annak idején bejegyzés is született, érdemes lehet rájuk keresni itt a blogon is. Ha a felirat nem jelenne meg a kép alján, akkor kattintsatok a youtube ikonra, és ott a videó alsó menüsávjában be tudjátok állítani a feliratot (vagy a cc gombra vagy egy képernyő-szerű gombra kattintva).
Az utóbbi hónapokban Nagy Zsuzsinak köszönhetünk új videó feliratozásokat, amennyiben támogatnátok a munkáját, köszönjük.

TÁMOGATÁSOK GYŰJTÉSE BYRON KATIE VIDEÓK FELIRATOZÁSÁHOZ: Amennyiben úgy gondoljátok, hogy ezek a videók Nektek és újabb Munkával ismerkedőknek is tudnak segíteni, és bármennyi anyagi lehetőségetek van, kérünk Benneteket, támogassátok Zsuzsi videó-feliratozó tevékenységét. Ehhez annyit tegyetek, hogy az erre a célra szánt összeget utaljátok át Nagy Zsuzsanna számlájára: CIB Bank, 10701348-64652430-51100005. Köszönjük szépen.

Fordítsd meg (Turn it around) - Byron Katie Munka-film
Vimeo linken elérhető a film: http://vimeo.com/67826703
A filmet mostanra több helyről eltávolították, ahova Nagy Zsuzsi feltöltötte, elvileg a fenti link még működik.


A négy kérdés
A férjem tartozik nekem
Melegnek lenni nem természetes
Kiút a (faj)gyűlöletből - RasszizmusPasira van szükségem

Az elme börtönében

Több pénzre van szükségem
A depresszióm akadályoz az életfeladatom teljesítésében

Félek a jövőtől
Gyűlölöm a kövér testemet
Belezuhanunk az álomvilágbaMegbocsátás, JóvátételGondoskodnom kell a nővéremrőlA legnagyobb emberi félelemHaragszom a fogyatékosságomraTeljes életet kéne élnieGyűlölöm a daganatomatA férjemnek megértőbbnek kellene lennieApám parancsolgat nekemTúl kéne már lennie a kislánya halálánSzeresd meg az anyukádat 1.Szeresd meg az anyukádat 2.Rossz (üzleti) döntést hoztamA szüleim felelősek azért, hogy...Többre vagyok hivatottA pénz ártatlanAnya és fiaA fiamnak be kéne illeszkednie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése