Okleveles Facilitátorok


Szeretettel ajánlom figyelmedbe az önvizsgálatokban alapos kiképzést kapott facilitátorainkat. Mindannyiuk okleveles facilitátora Scott Kiloby Élő Önvizsgálatainak (ÉÖ) - Megtalálhatatlan Önvizsgálat, Függőség Önvizsgálat és Szorongás Önvizsgálat. (Magyarországon csak én képezhetek ÉÖ facilitátorokat, és képzés nélkül nem is lehet ezeket az önvizsgálatokat "szolgáltatás-szerűen" ajánlani. Emellett mindannyiuk hosszú ideje velem-mellettem-önállóan gyakorlott Byron KatieMunka-módszerében is. (Munka (The Work) okleveles facilitátort csak Byron Katie intézménye képezhet a világon, viszont semmilyen megszorítás nincs arra nézve, hogy ki végezheti a Munkát másokkal akár szakma-szerűen. Ezek az emberek világszerte Munka facilitátornak nevezik magukat.)

Arról, hogy miben tudunk a segítségedre lenni, itt olvashatsz:
Az ÖnMunka Önvizsgálatainak Hatása

Olvasd el a Felelősségi Nyilatkozatot.

Az Egyéni Konzultációkról itt olvashatsz.

Csoportos tréningekről itt.

Az összes facilitátor személyesen velem és általam képződött, csodás munkát végeznek, teljesen rájuk bízhatod magad. Vannak ún. Listázott Facilitátorok, őket itt találod ABC sorrendben. Rajtuk kívül többek is okleveles, tapasztalt segítők, de jelenleg nem aktívak.Facilitátorok:


Biró Mari: 20 563 0504  (ha nem veszem fel, kérlek, próbáld újra)
email: dbiromari@gmail.com

Közös, mély jelenlétet ígérek neked, amiben minden gondolatodat és érzésedet az együttes figyelmünkben éled át. Érezni fogom, amerre jársz és sebezhetővé válok magam is, ugyanakkor tudatos maradok, így biztonságosan tartom számodra a teret. Bátran haladhatsz a legmélyebb élményeidben; nyugodt tempóval, időnként pihenőkkel foglak vezetni, hogy minél alaposabban megfigyelhesd azt, ami "épp most van". Minden alkalommal soha nem tapasztalt módon érzünk és létezünk! Szeretettel várlak, éld át újra és újra, hogy valóban sokkal több és teljesebb vagy, mint gondoltad!Mayer Móni: 70-411-3205, mayermoni@icloud.com
Az Élő Önvizsgálatok számomra újdonságként ható szemléletmódjának  megtapasztalása, elsajátítása és rendszeres gyakorlása alapjaiban változtatta meg az önmagamhoz és  a világhoz való hozzáállásomat. Megajándékozott a lehetőséggel, hogy nyitottan, kíváncsian fordulhatok oda átélni, megismerni mindent, ami csak történik bennem, velem, anélkül a gyerekkoromban jól megtanult elképzelés nélkül, hogy itt bárkivel vagy bármivel, ami zajlik, valami „baj” van. Ráláttam, hogy akármilyen helyzetbe is kerülök, csak akkor születik bennem ellenállás, amikor azt hiszem, épp nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy várnám, ahogy szerintem a legjobb lenne nekem. Csak azért szeretnék elkerülni vagy éppen változatlanná tenni egy helyzetet, mert valami ilyesféle szorongató gondolatom támadt, és jól be is veszem, hogy tényleg így van.
Ilyenkor ezerrel indul bennem a késztetés arra, hogy tegyek vagy épp ne tegyek meg valamit a magam érdekében. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan és milyen elemekből építed fel az elképzeléseidet, mitől érzed őket „valóságosnak”, ha szívesen megtapasztalnád, számodra mit hoznak az Önvizsgálatok, örömmel kísérlek ebben a folyamatban. Azt vettem észre, így ismerkedni Önmagammal, az élettel, olyan lehetőség, ami mindent átmos, megmutat és élhetővé tesz.

Móni csodás, integrált munkát végez, erről itt olvashatsz részletesen:
http://www.termeszetesnyugalom.hu/egyeb-modszerek/mayer-moni.htmlOravecz Andrea: 30-343-7453, andi.oravecz@gmail.com
Egyéni konzultáció csak skype-on
További információk: ez a teljes blog - kifejezetten itt Rólam
Pákolicz Misi: 20-913-8673, misi.pakolicz@gmail.com
Önismeret nélkül és kevesebb önismerettel is lehetett élni. Mélyülő önismerettel, élet ízű megtapasztalásokkal egészen más. Ezen az úton, ezekkel a módszerekkel számomra megélhetőbbé válnak az érzések, helyére kerülnek a történések, tisztulnak a folyamatok. Kevesebb lett az ellenállás és határozottabbak a természetes határok.

Megtisztelő, ha felkérsz, hogy kísérjelek egy darabig az utadon, a folyamataidban!

További információ: Misi blogja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése