2013. december 17., kedd

Fedezd Fel az Életet – Scott Kiloby Videó



Nemrégiben kaptam egy csudaszép felajánlást az Ezüstszem Spirituális Központtól: vállalták, hogy feliratoznak néhány Scott videót. Az első el is készült.

Ebben a videóban Scott beszél a rákjáról, a lelki és pszichés szenvedésről, pánikról, válásról, adósságról. Csupa olyasmiről, amitől egész életünkben menekülünk, és ha előadódnak az életünkben, hatalmas ellenállással és fájdalommal éljük meg őket. Mindez az ún. Tépőzár-hatásnak köszönhető: amikor szavak és képek összetapadnak, összehabarcsolódnak érzelmekkel és testi érzetekkel. Ez adja a szenvedésünk gyökerét, és rengeteg próbálkozásunk arról szól, csak ezzel ne kelljen szembenézni. Scott az Élő Önvizsgálatokkal arra hív minket, hogy közvetlenül nézzünk bele mindebbe, és saját magunk tapasztaljuk meg, milyen illuzórikus is a szenvedés, és milyen egyszerű átlátni rajta. Ez nem azt jelenti, hogy letagadunk dolgokat, csupán azt, hogy közvetlenül megnézzük és átérezzük, hogy vajon a dolgok azok-e, aminek elhittük őket.

„Az Élő Önvizsgálatok rendszeres végzésének következtében természetes módon csökken vagy tűnik el életünkből a stressz, a szorongás, a konfliktus és a függőség. A hiány-történetek, melyek egész életünkben rohangáltak az elménkben (pl. „Nem vagyok elég jó,” „Nem szeretnek”) elkezdenek elnyugodni, ez pedig sokkal könnyedebb, szeretetteljesebb, odafordulóbb, békésebb élet-élményt eredményez. Az Önvizsgálatok segítségével rájövünk, hogy a boldogság és a megelégedettség a jelenbeli megtapasztalásunk teljesen természetes velejárói. Mindeddig csupán figyelmen kívül hagyódtak, mert folyton a megtapasztalásunk megváltoztatásával voltunk elfoglalva.

A mély önvizsgálatnak köszönhetően életünk elkezd simábban áramlani. Olyan belső békét és nyugalmat fedezünk fel, melyekből új lehetőségeink fakadnak a külvilágban. Ennek a belső folyamatnak következtében mélyen együttérzővé válunk más emberek és az élet egésze iránt. Kapcsolataink automatikusan rendeződnek, harmonizálódnak. Elnyugszik az elkülönültség-érzetünk. Kreativitásunk természetes módon felszabadul és virágzik. Elkezdünk a jelen pillanatban élni; tartós belső békében, nem pedig a múltról és a jövőről szóló gondolatokba gabalyodva. Meglátjuk és megéljük, hogy a gyermekkorunk óta velünk élő hiány-történetek nem azok, akik valójában vagyunk.” (Scott Kiloby)

És akkor a videó:




További információt az Élő Önvizsgálatokról itt olvashatsz.


Ha megtanulnád az Élő Önvizsgálatokat, kezdd az Alapcsomagnál, online és élő változat is indul jövő év elején:

ONLINE Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok Alapcsomag - Megtalálhatatlan Önvizsgálat és Szorongás Önvizsgálat) 2014. Január 7. 14. 21. este 17 vagy 18 órától + 2 egyéni konzultáció. 3 hely maradt. Részletek itt: Online tréningek

Élő Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok Alapképzési Csomag (Megtalálhatatlan Önvizsgálat és Szorongás/Félelem Önvizsgálat) 2014. február 1-2. Jelentkezési határidő: január 5. Részletek itt: Aktuális Tanfolyamok


Byron Katie Munka-Módszere Alapképzési Csomag

2014. január 25-26. Jelentkezési határidő: december 28. Részletek itt: Aktuális Tanfolyamok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése